Voetbalongeval

Onderstaande geldt voor alle ongevallen en-of blessures welke worden opgelopen tijdens een training of wedstrijd.

 WAT DOEN BIJ EEN VOETBALONGEVAL ?

Jeugdspelers die kwetsuren opgelopen tijdens een wedstrijd of training kunnen terecht bij onze jeugdkiné Wouter Lipkens.

Wat houdt dit nu concreet in ?

Spelers die een blessure hebben mogen Wouter bellen (0479/441.946)

Wouter zal dan aangeven wanneer je kan langskomen voor een diagnose. De eerste diagnose is gratis. 

Wouter onderzoekt de speler en geeft aan de speler de toestemming om te trainen OF niet te trainen. Eveneens kan onze jeugdkiné bepalen welke oefeningen de speler mag meedoen en welke niet. 

Indien nodig kan hij de speler adviseren, voor bijkomend onderzoek, een dokter of specialist te raadplegen. Hiervoor kan men terecht bij onze clubdokter, Marc Schouteden .De jeugdkiné kan de speler ook andere ‘revalidatieoefeningen’ opleggen, om thuis of op de club, individueel uit te voeren.

Hij zal deze diagnose en de informatie i.vm.. trainingsbelasting die de speler mag ondergaan ook in ProSoccerData zetten zodat de trainer op de hoogte van wat de speler wel en niet mag/kan doen.

Het is erg belangrijk dat de speler zich strikt aan deze raadgevingen houdt! Soms denkt een speler niks meer te voelen én gaat hij zelf 100% meetrainen, met het risico om de blessure te verzwaren en nog langer uit te zijn.

Gegevens kiné:

Wouter Lipkens
Sportlaan 2
3950 Bocholt
GSM: 0479/441.946

X