G-WOLVES

TEAM

G-Wolves

Speler
Deckers Wout
Gelders Krystian
Lemmens Dylan
Parthoens Karsten
Scheelen Jarne
Van Poppel Eddy
Van den Berghe Robbe
Van den Heuvel Ferre
Van der Loo Tobias
Van der Wiel Jens
Vanduffel Lex
Weyts Yander

G-WOLVES: NIEMAND BUITENSPEL

“Niemand buitenspel” is een belangrijk streefdoel voor de KBVB en Voetbal Vlaanderen. In het kader van het UEFA Hattrick Social Responsibility programma en het beleidsplan van Voetbal Vlaanderen beslisten we dan ook om volop in te zetten op de verdere ontwikkeling van voetbal voor mensen met een beperking (= G-voetbal). Wij zijn als club heel erg overtuigd van de meerwaarde van een G-voetbalwerking, en dus een G-Voetbalteam in onze club, maar we zetten graag op een rijtje waarom wij als club ook gestart zijn met een team G-WOLVES!
 • BVV vindt het belangrijk dat mensen met een beperking niet alleen passief kunnen genieten van -en supporteren voor hun favoriete voetbalteam, maar vooral ook actief deel kunnen nemen aan trainingen én wedstrijden.
 • G-voetbal is niet louter beperkt tot sportieve activiteiten, maar is ook een middel tot integratie in een sportieve samenleving.
 • Sporten in clubverband leert mensen met een beperking zelfstandiger zijn en leert hen om te gaan met regels.
 • Bocholt VV wil vooral een nuttige én leuke vrijetijdsbesteding bieden aan mensen met een beperking.
Als jij mensen kent die willen voetballen of je wil zelf proberen of voetbal ook jouw ding is, dan kan je een eerste keer (2x) gratis een training bijwonen voor aansluiting bij Bocholt VV. We zijn dan wel al gestart, maar toch kan je tijdens de loop van het seizoen altijd eens komen proberen. Er is plaats voor IEDEREEN binnen ons team (-14 jarigen). Voel jij je nog geroepen om te komen coachen? Dat kan. Ondersteuning blijft welkom. Wil je aan de slag gaan met een team van +14 jarigen, dan kom je als geroepen, want we willen heel graag deze doelgroep OOK een kans geven om in Bocholt te komen voetballen. Laat dus zeker iets weten.
Praktisch Onze -14 jarigen trainen op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30. Om alles vlot te laten verlopen is iedereen omstreeks 18:15 in de kleedkamer aanwezig.
Het lidgeld voor het seizoen 2019 – 2020 bedraagt 150 €. Via het ziekenfonds kan je een attest opvragen en laten invullen, zodat een deel van het lidgeld kan worden gerecupereerd. Inbegrepen in het lidgeld:
 • 1x training per week
 • Regelmatig wedstrijden in het weekend
 • Per ingeschreven G-speler 1 x gratis toegang voor begeleider bij wedstrijden A-kern
 • Verzekering via de Voetbalbond
 • Aansluiting Belgische Voetbalbond
 • Wedstrijdkledij
 • 2 Eetbonnen voor 1 van de eetdagen van Bocholt VV
VOOR WIE ORGANISEERT BVV G-VOETBAL ? Bij G-Wolves kunnen jongens én meisjes met een mentale en licht fysieke beperking starten. HOE AANMELDEN? Dat kan heel eenvoudig. Indien je interesse hebt, stuur een mailtje naar g-wolves@bvvjeugd.be. Indien je interesse hebt in coaching of begeleiding, dan horen we dat natuurlijk ook heel graag. Aanmelden kan via g-wolves@bvvjeugd.be We beantwoorden je mail zo snel mogelijk.
 
X