FAQ: kleding 2020-2021

Wat met de eetbonnen van vorig seizoen die nog niet werden opgebruikt?
Indien je nog eetbonnen hebt die vorig seizoen niet werden gebruikt, kunnen deze opgebruikt worden bij de eerstvolgende eetdag. 

Kunnen we ook al de kledij voor trainers bestellen?
De kledij voor trainers wordt op een later tijdstip besteld. Alle trainers zullen hiervoor nog een mail krijgen. We geven eerst voorrang aan de kledij voor de jeugdspelers.

Krijgen de afgevaardigden dit jaar nieuwe kledij?
Voor afgevaardigden wordt een trainingsjasje voorzien. Ook deze zal op een later tijdstip besteld kunnen worden. We geven eerst voorrang aan de kledij voor de jeugdspelers.

Kunnen we ook ook opnieuw jassen ed bestellen via de club?
Dit seizoen voorzien we, omwille van logistieke redenen, geen extra kledij. Extra kledij kan steeds via Jako zelf besteld worden  (https://www.jako.be/nl/) of aangekocht worden bij winkels zoals bvb Eurosport Bree.

Wat als de kledij die we besteld hebben niet past (te groot/te klein)? Wordt er door de club extra kledij besteld zodat we kunnen ruilen?
De club bestelt geen extra kledij, dus ruilen zal niet mogelijk zijn. 

Hoe vallen de kleren? 
De kledij valt normaal. Dus als je kind zijn gewone kledingmaat maatje 164 is, dan zal dat in principe ook de maat voor de Jako kledij zijn.

Mogen we de korting van het lidgeld voor het tweede kind er al zelf verrekenen bij betaling?
Ja dat mag. 

Kunnen ouders het jeugdabonnement gebruiken voor toegang van alle jeugdwedstrijden?
Ja dat kan. Alle abonnementen die worden meegeleverd bij de kledingpakketten zullen in tegenstelling tot andere jaren op naam van de speler staan. Extra jeugdabonnementen kunnen eventueel ook op een later tijdstip bijbesteld worden. Ook daarover wordt nog gecommuniceerd. 

Ik kan geen keepersbroek bestellen via het formulier. Wordt daar wel rekening mee gehouden? Hoe zit het met de keepershandschoenen? Kunnen we deze ook nog bestellen?
Ja, als club weten we welke spelers in doel staan en voor onze keepers wordt dus een keepersbroek voorzien ipv een gewone wedstrijdshort.
De keepershandschoenen worden later bijbesteld.

X