BVV Voetjebal

Vanaf 2021 start BVV Jeugd met een nieuw concept: VOETJEBAL.

Voetjebal is het een speciaal voetbal speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar waarbij de kracht van voetbal gebruikt wordt om het potentieel van je kind te ontwikkelen.

Onze Young Wolves, kleutertjes en peutertjes, maken tijdens de Voetjebal lessen voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. 

Maar voetjebal is nog veel meer dan een voetbal speelconcept. Naast de aandacht voor voetbaltechnieken worden tijdens de sessie diverse basale ontwikkelingsgebieden aangesproken. Op een speelse manier verbeteren kinderen hun motoriek en coördinatie en leren ze onder andere: kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Al het voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans.

Voor wie organiseert BVV Jeugd voetjebal?

Voetjebal is ontwikkeld voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar tot 5 jaar die het leuk vinden om, samen met de ouder, actief bezig te zijn. Naast de diverse voetbalvormen is er tijdens de lessen ook ruimschoots plaats voor diverse spelen zonder bal. We werken met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en hun papa of mama. Jongens en meisjes zijn van harte welkom!

Proeflessen.

Ben je nieuwsgierig naar Voetjebal, kom dan met je kind meedoen bij een van onze lessen.  Stuur een mail naar jeugdwerking@bvvjeugd.be en we contacteren je zo snel mogelijk.

Indeling.

Je kunt op elk gewenst moment onze lessen aanvangen. Bij de plaatsing houden wij zoveel rekening met de leeftijd en het ontwikkelingsniveau. Je krijgt van ons bericht zodra we je hebben ingedeeld.
 

Locatie, data en tijden.

De lessen gaan door in de sporthal De Steenakker in Kaulille op zaterdagvoormiddag/zondagvoormiddag (?) vanaf * tot *

X