Samenwerking tussen jeugdopleiding KRC Genk en de onderbouw van Bocholt VV

De jeugdacademie van KRC Genk heeft al jaren een uitstekende reputatie wanneer het gaat over het opleiden van voetbaltalent. Dankzij het FRZA! Limburg project kan de jeugdopleiding van Bocholt VV mee genieten van hun expertise en visie met betrekking tot het opleiden van jonge voetballers. 

Wat houdt FRZA! Limburg in? 

Onder het motto “eerst opleiden, dan scouten” ging KRC Genk een nauwe samenwerking aan met enkele sterke Limburgse interprovinciale voetbalclubs (Bocholt VV, Belisia, RC Hades, KVK Wellen en KVV THES Sport). 

Het doel is om de talenten langer in de eigen club te laten spelen en ontwikkelen en pas op latere leeftijd te scouten.  KRC Genk vaardigt in elke club, waaronder ook Bocholt vv, een technisch coördinator én opleiders af. Zij zullen wekelijks gerichte trainingen komen geven aan onze onderbouw spelertjes in onze club. Tevens kunnen onze trainers genieten van enkele opleidingen die door mensen van KRC Genk gegeven zullen worden.

Other Articles

ClubEvents
BVV steakdagen
X