KRC Genk winterbreak 2022

Het is eindelijk (bijna) zover: KRC Genk Winterbreak 2022, het winterevenement ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal.

Het parcours bedraagt zo’n 5 kilometer en wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed. De route is zorgvuldig uitgestippeld samen met onze partners Thor Central en T2-Campus. Wandel mee langs de mijnschacht, de campus en ons stadion om zo de laatste meters in te zetten richting ons gezellige winterdorp.

Kortom, dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur.

Extra opbrengsten voor Limburgs jeugdvoetbal

Alle inkomsten gaan integraal én rechtstreeks naar de deelnemende clubs. KRC Genk staat in voor de volledige organisatie van het evenement. Het enige wat jij als inschrijvende club moet doen, is van jouw leden deelnemers van het event maken. Alle opbrengsten uit deze ticketverkoop blijven vervolgens binnen jouw club.

Waarom doet KRC Genk dit?

De coronacrisis heeft het lokale jeugdvoetbal zwaar getroffen. Naast de motorische gevolgen voor kinderen en jongeren zijn er ook de financiële gevolgen voor de clubs. De lokale afdelingen vormen nochtans het fundament van een gezonde sportpiramide. Ze stimuleren kinderen en jongeren om te bewegen, om zich te ontwikkelen als voetballer en als mens en ze brengen individuen en gemeenschappen dichter bij elkaar. Het maatschappelijk belang van lokale clubs kan nauwelijks overschat worden. Daarom lanceert KRC Genk dit initiatief om het lokale jeugdvoetbal écht te steunen.

Other Articles

ClubEvents
Pastadag
X