Nieuwsflash mei 2022

De maand mei, dat betekent dat het voetbalseizoen als een kaars langzaam uitdooft. De laatste trainingen, de laatste tornooien… Het Damburgstadion komt tot rust, al is dat natuurlijk negatief, aangezien dit het moment is waarop de velden worden aangepakt (dringend nodig!) en de nodige herstellingen worden gedaan. En verder zijn er nog contractbesprekingen, betalingen die doorlopen en ga zo maar verder: in de voetbalclub wordt het nooit helemaal stil, en zo hoort het ook.

De maand april was een drukke maand. Er waren de eetdagen – met zoveel vrijwillige helpers – de infomomenten van de jeugdopleiding en uiteraard het einde van de competities. Voor de jeugdelftallen, en natuurlijk de senioren.
Onze dames hebben er een rustig seizoen in de middenmoot van gemaakt. Zij doen dat goed. Het nieuw opgerichte B-elftal deed van zich spreken: ze grepen dan wel langs de titel in Vierde Provinciale, maar spelen de eindronde tegen Herk FC B. Alle steun is welkom op woensdag 11 mei in het Damburgstadion! De spelerskern van Bocholt B blijft samen en wordt volgend jaar aangevuld met een viertal jongens, die uiteraard allen reeds voeling hebben met onze club.

Het eerste elftal werkte een sterk seizoenseinde af, met maar liefst elf wedstrijden zonder nederlaag, maar greep net naast de prijzen. De kern van volgend seizoen belooft er bovendien behoorlijk anders uit te zien. Zo nemen we o.a. afscheid van Andy Peeters (die zo ongeveer zijn hele leven bij Bocholt VV doorbracht) en Ruben en Wouter Scheelen. Die laatste sluit zijn actieve loopbaan na 20 jaar af – waarvan de helft als profvoetballer – en wordt volgend seizoen T2. In die functie volgt hij Ronny Schuermans op, die zich dan weer gaat bezighouden met de administratie van de jeugdopleiding. Kortom, heel wat veranderingen.

DANKJEWEL MARIJKE !

Wat die laatste functie betreft, daar nemen we afscheid van Marijke Boonen, die zich acht jaar lang met hart en ziel heeft ingezet voor Bocholt VV als JC onderbouw, sportief verantwoordelijke voor onze G-wolves en AVJO. Niets was haar teveel. De organisatie van Topsoccer, kennismakingstrainingen, vriendsdagen, … Marijke stak er veel werk in en zorgde dat alles tot in de puntjes geregeld was. Hulp in de kantine tijdens de pannekoekenavond, organisatie van de carnavalstraining, hulp bij Soccadisco of eetdagen, …. Ook de organisatie van de kledij liep de afgelopen seizoen prima onder haar deskundige leiding. Niets was Marijke teveel.
Haar gedrevenheid zal hard gemist worden, en we hopen Marijke nog vaak terug te zien in het Damburgstadion.

Het nieuwe seizoen zal snel weer voor de deur staan, maar laten we toch ook maar genieten van de (relatieve) rust. Even wat minder voetbal, en dan met volle goesting er in juli weer tegenaan. Tot binnenkort!

CARREFOURCUP

Op zaterdag 2 juli organiseert BVV de allereerste Carrefourcup.
De Carrefourcup is een minivoetbaltornooi voor vrienden, collega’s, voetbalmakkers, … De ideale gelegendheid voor een leuke teambuilding! Meer info over dit gloednieuwe tornooi vind je op onze website.


MEER INFO

COME DANCE WITH ME

Het hoeft niet altijd over voetbal te gaan in deze nieuwsbrief. Vandaag hebben we het ook graag eens over dans.


Indien u het immers nog niet had zien passeren op sociale media of op televisie: Techniek coach Jaouad en dochter Sou nemen deel aan de danswedsrijd ‘Come Dance With Me’.


Jaouad en Sou zijn ondertussen al een aantal shows verder, en aan hun danceskills te zien zullen we nog wel eventjes van hen kunnen genieten. Tenzij de jury uiteraard anders beslist. Wij vinden alvast dat Jaouad de beste moves heeft van alle ouders die nu nog mee in de running zijn.
Komende zaterdag kan u vader en dochter opnieuw bewonderen vanaf 19:45 op Play4

Other Articles

Club
ClubEvents
Carrefourcup 2022
X