Nieuwsflash april 2022

Het seizoen loopt stilaan op zijn einde en ons eerste elftal slaagt er maar niet in om regelmaat in de prestaties te krijgen. Thuiswedstrijden tegen de nummers laatst en voorlaatst eindigden op een teleurstellend gelijkspel, terwijl bijvoorbeeld de verplaatsing naar Lyra-Lierse overtuigend werd gewonnen. Een eindrondeticket behoort echter nog steeds tot de mogelijkheden!

Ook onze B-ploeg toont te vaak een ander gelaat. Het hele seizoen al staan onze jongens in de top van het klassement, en de wedstrijden tegen kampioen-in-spe Grote Brogel en Bree-Beek B trokken veel supporters, maar werden verloren. Jammer, maar ook hier is alles nog mogelijk via de eindronde.

Bocholt VV verwelkomt Oekraïense vluchtelingen

Voetbal kent geen grenzen. Zo trainen de broers Stas (17) en Zahar (7) Herlazhyi sinds kort mee bij Bocholt VV.
De jongens ontvluchtten, samen met hun ouders en acht broers en zussen, de bombardementen in de buurt van het Oekraïnse Odessa en wonen sinds kort in Lozen.
Onze club is blij dat we deze jongens sportief onderdak konden bieden.

NIEUWE AVJO

Onlangs gaf Ronny Schuermans te kennen volgend seizoen te willen stoppen als assistent- en keeperstrainer van het eerste elftal. Hij voegde er meteen aan toe dat hij de club de rug niet wilde toekeren en kijk: in de toekomst zal hij zijn duit in het zakje doen als administratief medewerker van de jeugdopleiding. Mooi toch?

In deze functie neemt Ronny de fakkel over van Marijke Boonen, die het ‘papierwerk’ achter al die jeugdspelers de laatste jaren zorgvuldig en toegewijd op zich heeft genomen.

Dankjewel Marijke en veel succes Ronny!

TRANSFERNIEUWS

Door het vertrek van enkele jongens werd de spoeling achterin met het oog op volgend seizoen nogal dun, en dus was er nood aan ervaring en kwaliteit. De aanwinst die Bocholt VV vandaag presenteert, beantwoordt alvast perfect aan deze vereisten. Toon Lenaerts, 31 lentes jong, speelde maar liefst 250 wedstrijden in de hoofdmacht van Lommel United en kwam de laatste jaren uit voor eerstenationaler Dessel Sport: nodeloos te zeggen dat een man met zo’n adelbrieven voor onze club een flinke versterking betekent. De kapitein van Dessel Sport tekende een contract voor 3 jaar.
Veel succes en van harte welkom bij Bocholt VV, Toon!

KENNISMAKINGSTRAINING

Onze jeugdwerking organiseert ook dit jaar opnieuw kennismakingstrainingen voor jongens en meisjes van geboortejaar 2013 tem geboortejaar 2018.
Deze vrijbijvende trainingen gaan door op woensdag 27 aprll en woensdag 5 mei van 17:00 tot 18:00.

Other Articles

Club
Club
X