COVID maatregelen

Wij hebben als club besloten om de komende 2 weken het gebruik van de kleedkamers drastisch te verminderen.

Concreet wil dat zeggen :

  • Voor en na een training mogen de kleekamers niet gebruikt worden.
  • Bij een wedstrijd mag de kleedkamer wel gebruikt worden, echter er geldt een strikte mondmaskerplicht, ook tijdens het omkleden. Het douchen wordt beperkt tot max.15min, en na het douchen moet men het mondmasker meteen terug opzetten.

We begrijpen dat dit , zeker met deze weersomstandigheden, niet ideaal is. Maar gezien de snelle stijging van de besmettingen en de grote besmettelijkheid van de nieuwe Omicron variant vinden wij het gepast om deze maatregel te treffen. We willen absoluut vermijden dat we voor een langere periode niet meer kunnen voetballen en/of trainen omwille van een besmettingshaard binnen de club.

Other Articles

Club
ClubEvents
X