Nieuwsflash december

In de donkerste maand van het jaar gaat ook in het voetbal (even) het licht uit. De jeugdcompetities eindigden in het weekend van 4 en 5 december, terwijl het eerste elftal nog twee weken langer blijft spelen.​

BLACK ULTRA’S

Black Ultra’s vieren overwinning in Beek samen met B-Ploeg

Het begon bij onze GU11 een beetje als een gek idee voor 1 thuiswedstrijd van onze A-kern. Maar na een paar maanden zien we de Black Ultra’s bij elke wedstrijd met spandoeken en veel lawaai voor onze a-kern supporteren. Sterker nog, zelfs onze B-ploeg krijgt ondertussen de steun van deze fanatieke bende jeugdspelers.
En met het goede voorbeeld van onze toppers van de GU11, merken we ook op dat steeds meer jeugdige supporters hun weg vinden naar wedstrijden van onze A-kern en onze B-ploeg. Mogen we dat ook een klein beetje heel erg leuk vinden? 🙂

COVIDNIEUWS

We wisten dat we er nog niet vanaf waren, maar plots is het daar toch weer in alle hevigheid: het coronavirus. We prijzen ons gelukkig dat de wedstrijden tot nu toe nog (grotendeels) zijn kunnen doorgaan, net als de eetdag van 11 november, maar de regeltjes zijn meer dan ooit van toepassing: afstand houden, mondmasker dragen bij verplaatsing in kleedkamers en kantine en per zes aan de tafel. Nieuw sinds eind november is het scannen van het Covid Safe Ticket bij het betreden van de kantine, een controle waarvoor extra medewerkers dienden te worden ingezet, en wij danken alvast de teams (U16, U17, beloften…) die hiervoor extra spelers hebben afgevaardigd. Ook na nieuwjaar zullen we meer dan waarschijnlijk rekening moeten houden met coronareglementering.

SPORTIEF

Zoals gezegd zijn we blij dat er tenminste nog gevoetbald mag worden. Onze jeugd- en dameselftallen draaien goed mee in hun reeksen, maar het waren de voorbije weken toch de herenelftallen A en B die de show stalen.

Bocholt VV A is onder coach Tom Vandervee bezig aan een flinke inhaalbeweging en staat nu op de vierde plaats in Tweede Amateurklasse. In november werd o.a. koploper Lyra-Lierse verslagen in het Damburgstadion, en met de komst van Eendracht Aalst stond afgelopen weekend opnieuw een topwedstrijd op het programma. U las het vast wel in de media. De wedstrijd tegen Aalst werd een echte kraker waarbij de bezoekers onterecht de drie punten naar zich toe trokken.

BOCHOLT VV B

Bocholt VV B heeft er ook een uitstekende maand opzitten. Na een administratieve fout bij de Voetbalbond kreeg BVV-B in extremis nog de eerste periodetitel toegekend, en die hebben de spelers extra in de verf gezet door de topwedstrijd bij Bree-Beek B te winnen met 3-5! Deze wedstrijd in Vierde Provinciale werd bijgewoond door meer dan 200 toeschouwers.

PRETTIGE FEESTDAGEN

Met de feestdagen in zicht alvast enkele woorden van dank. Dank aan onze vrijwilligers in de allereerste plaats, zij zijn het die onze club draaiende houden.

2021 zullen we ons altijd herinneren als het jaar waarin we een vernieuwde accommodatie mochten openen – dank aan iedereen die dit heeft helpen realiseren. Wij hopen ook in 2022 op jullie te mogen rekenen.

Prettige feestdagen en tot volgend jaar!

Other Articles

Club
BovenbouwClubCovid-19G-wolvesMiddenbouwOnderbouw
COVID maatregelen
X