Nieuwsflash november

Met het vallen van de bladeren is helaas ook het coronavirus stilaan terug van (nooit heel ver) weggeweest. De mondmaskers dienen terug opgezet in kleedkamers en kantine, en ook het Covid Safe Ticket kan sinds 1 november worden opgevraagd. Hopelijk toont iedere bezoeker van het Damburgstadion hiervoor begrip en medewerking, het is voor niemand prettig, maar met wat gezond verstand allemaal nog best doenbaar.

EETDAG 11 NOVEMBER

Op 11 november dan staan er heel wat jeugdwedstrijden op het programma, en het valt te hopen dat de geplande eetdag in Parochiehuis zal mogen doorgaan. Inschrijven kan overigens nog steeds, met of zonder de eetbonnen die onze jeugdspelers hebben ontvangen. Alle info vindt u op bocholtvv.be.

HALLOWEENTOCHT

Met de eerste Halloweentocht startte Bocholt VV op 31 oktober een nieuw evenement op. Hoewel het weer zijn uiterste best deed om spelbreker te zijn, werd het initiatief gesmaakt door de dappere deelnemers en hopen we volgend jaar op meer geluk!

SPORTIEF

Wat de fanionteams betreft, daar is eind oktober een punt gezet achter de feilloze start van ons B-elftal. Na 21 op 21 is een eerste nederlaag natuurlijk geen drama, en we zijn benieuwd naar het vervolg van de competitie. Helaas werd werd ook de wedstrijd van 7 november verloren, waardoor de eerste periodetitel ons net is ontglipt.

Onze Dames B tonen zich wisselvallig in deze competitie, maar met een zevende plaats op zeventien ploegen doen ook zij het allesbehalve slecht. Dames A doet het in Eerste Provinciale met een vijfde plaats zelfs nog iets beter!

Het eerste elftal bij de mannen beleefde een matige start en dat kostte coach Rocky Peeters eind september al de kop. Na een korte interim van Rony Vangompel is het nu Tom Vandervee die de troepen leidt, en sindsdien gaan de resultaten in de goede richting, met o.a. een altijd leuke overwinning in Hasselt. Ook de wedstrijden tegen Hades en Wijchmaal werden winnend afgerond waardoor we ons weer in de top vijf hebben genesteld. Volgende week staat de topper tegen leider Lyra-Lierse op het programma. Supporters op post!

PLOEGENVOORSTELLING

Voor de competitiewedstrijd tegen Pepingen-Halle (28/11) zou dan de ploegenvoorstelling van de jeugd worden georganiseerd, maar daarover krijgt u snel meer nieuws!

AVOND VAN DE VRIJWILLIGER

Onze vrijwilligers zijn goud waard. Om onze dankbaarheid te tonen voor alle inzet voor onze club organiseerden we een kaas -en wijnavond. Een initiatief wat goed gesmaakt werd door alle aanwezigen.

ZOEKTOCHT VRIJWILLIGERS

Tot slot nog een warme oproep: onze club blijft steevast op zoek naar nieuwe medewerkers, en meer bepaald mensen die de inkom willen bemannen tijdens de jeugdwedstrijden op zaterdag en zondag. Voelt u zich geroepen om hiervoor enkele uurtjes vrij te maken (uiteraard zonder wekelijkse verplichting), laat het even weten aan iemand van het bestuur of via chris_kwanten@hotmail.com !

Other Articles

ClubEvents
Club
X