Techniekschool Black Wolves Academy

Algemeen:

Bocholt  VV introduceert vanaf seizoen 2021/2022 techniek trainingen voor zowel Bocholt VV spelers als externe spelers. Deze techniek trainingen zullen aanvullend verzorgd worden op het al bestaande trainingsprogramma van de speler. Hierdoor hopen we de ontwikkeling van de speler een extra boost te kunnen geven. 

De trainingen zullen altijd gericht zijn op functioneel techniek. De welbekende en prachtige free-style trucjes zijn geweldig om te zien (en worden zeker aangemoedigd!), maar de trainingen zullen gericht zijn op de (basis-)elementen van het hedendaags voetbal. Alle elementen die je nodig hebt om als speler je wedstrijd te kunnen spelen. Aannames, indraaien, wendbaarheid, inzicht, handlingssnelheid, afwerken zijn zomaar een aantal elementen die zeker aan bod komen.

Werking:

Techniek trainingen zullen verzorgd worden voor spelers vanaf U10 (geboortejaar 2012 en ouder) en zullen zover mogelijk ingedeeld worden in groepen van 2 leeftijdsjaren en niveau. Een dergelijke indeling zal ons helpen om trainingen van een goed niveau te kunnen aanbieden. Een speler kan altijd op basis van zijn / haar kwaliteiten altijd doorgeschoven worden naar een hogere groep om voldoende te kunnen blijven prikkelen. De aangeboden trainingen zullen ook ingedeeld worden in groeps -en privé trainingen. De groepstrainingen zullen van een hoog niveau zijn maar zullen op basis van de vaste voetbal elementen gegeven worden.

Het maximum aantal spelers per groep is vastgesteld op 12. Wil je liever persoonlijke aandacht en individueel begeleid worden in je ontwikkeling en samen met de coach werken aan je vooraf vastgestelde werkpunten kan je ook kiezen voor privé trainingen. Deze zullen op maat van de speler samengesteld worden inclusief alle opvolging gesprekken. Het maximum aantal spelers voor de privé trainingen is vastgesteld op 4 spelers per training. De trainingen duren altijd 1 uur en zullen verzorgd worden op de pleinen van Bocholt VV.

Inschrijven en prijzen:

De trainingen zullen aanvangen vanaf eerste week van september 2021, en zullen lopen t/m Juni 2022. Je kan hiervoor een abonnement van minimaal 10 trainingen aanschaffen. Kan je eens niet komen? Geen probleem! Meld je tijdig af en dan verlies je geen beurt van je 10-beurten kaart. We streven wel naar zoveel mogelijk vaste groepen zodat onze traininers ook een kwalitatieve training kunnen voorbereiden. 

Aanschaf 10 trainingsuren voor Groepstrainingen:

  • Bocholt VV ingeschreven spelers: € 75,- EUR (incl. kledij)
  • NIET-Bocholt VV ingeschreven spelers: € 150,- EUR (incl. kledij)
  • Aanschaf 10 trainingsuren voor Privé-trainingen:
  • Zowel Bocholt VV als externe spelers: € 300,- EUR (incl. kledij)

We starten op de dinsdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Deze avond is gereserveerd voor eigen spelers. Op zondag kan iedereen (eigen spelers én externen, middenbouw = spelers die voetballen in de U10 / U11 / U12 of U13) bij ons terecht. Bij voldoende inschrijven zullen we uitbreiden naar andere weekdagen voor eventueel oudere spelers. Hierdoor kan een korte wachttijd ontstaan om een vaste groep te kunnen vormen.

Dus wil je werken aan je ontwikkeling, is je motivatie hoog en wil je je meten met vaste Bocholt VV spelers, aarzel dan niet om je alvast in te schrijven want vol is vol.

Betaling via rekeningnummer BE97 7370 5579 5049 met vermelding: ‘Black Wolves Academy, soort training (groepstraining of privé training), naam en voornaam van de speler.

Voor verdere toelichting aarzel niet om verantwoordelijke trainer hiervoor te contacteren: Trainer Jaouad El Yazidi op tel.nr. +31 6 14 36 28 74 of via e-mail jaouad.el.yazidi@innoenergy.com

Inschrijven kan ook via onderstaande knop.

Other Articles

Club
X