Bocholt VV 2.0 – voetbal voor jong en oud

Bocholt VV maakt zich klaar voor de toekomst. Onze mooie club viert in 2023 zijn 100-jarig bestaan.

We durven ons dan ook een stevig verankerde Bocholter sportclub te noemen.

Sedert een aantal jaren stellen we een stevige groei vast in het aantal aangesloten (jeugd)spelers. We zijn een aantal jaren geleden gestart met een dames-ploeg. En vanaf volgend seizoen starten we met en ploeg in 4e provinciale, waarbij we jongens terug zien met een verleden bij Bocholt VV. Ook zijn we enthousiast gestart met een een verhaal binnen G-Sport. Want wij geloven dat iedereen moet kunnen voetballen.

Om ook in de toekomst iedereen in de best mogelijk omstandigheden te laten voetballen dringt een uitbreiding en aanpassing van onze accommodatie zich op.

Dit project kadert in die bredere visie van KBVV om ook in de toekomst voetbal voor iedereen te kunnen blijven aanbieden op onze vertrouwde Damburg.

Deze nieuwe accomodatie zal 8 kleedkamers (met douches), 4 scheidsrechterslokalen, een gymzaal en kiné ruimte en het clubsecretariaat huisvesten. We hopen tegen het einde van maart te kunnen starten met de heraanleg van het A -en B plein, en hopelijk kunnen we dan ook snel starten met de nieuwbouw. Bedoeling is om klaar te zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

We willen alvast iedereen (vrijwilligers, sympathisanten, sponsors,…) met een hart voor KBVV danken om mee zijn/haar schouders te zetten onder KBVV 2.0.

We geven u graag nog enkele cijfers over onze mee:

  • Aantal aangesloten jeugdspelers: 296
  • G-voetballers: 12
  • Sportieve omkadering jeugdspelers en G-voetbal: 25
  • Damesvoetbal: 38
  • Bocholt B (4e prov.): 18
  • Sportieve omkadering: 6
  • Vrijwilligers: 65

Other Articles

BovenbouwMiddenbouwOnderbouwSportief
MiddenbouwOnderbouwSportief
X