Stijn Van Asten wordt nieuwe TVJO

Nadat Patrick Vandersanden de voorbije jaren met veel energie, enthousiasme en inzet de functie van TVJO en Coördinator Bovenbouw heeft ingevuld, besloot hij eerder dit jaar om de functie na dit seizoen neer te leggen en de fakkel door te geven. 

Bocholt VV is verheugd om vandaag de nieuwe TVJO voor de komende seizoenen aan jullie voor te stellen.

Stijn Van Asten, 45 jaar, uit Oudsbergen zal met zijn passie voor voetbal én jeugdvoetbal vanaf volgend seizoen de functie overnemen van Patrick.

Stijn heeft een diploma TVJO en bezit een Uefa A seniors diploma. Hij heeft tevens de diploma’s physical coach en mentor voetbal 1 op zak.

De voorbije jaren hielp hij mee om de jeugd van Bregel Sport en KST Elen te begeleiden in zijn functie als TVJO. Stijn heeft tevens zijn pluimen verdiend als coach bij oa KST Elen, Patro Eisden Maasmechelen en SK Nieuwe Kempen. We zijn dan ook verheugd om een klepper zoals Stijn binnen te halen bij de club.

Onze Damburg is voor Stijn trouwens geen onbekend terrein. 

Hij  heeft hier ooit onze u15 gecoacht. We hoeven hem dus de wandelgangen niet meer te leren kennen.

Patrick Vandersanden is nog helemaal niet weg. We zullen Pat nog vaak genoeg zien op den Damburg. Toch willen we hem nu reeds (en later ook) van harte danken voor zijn tomeloze inzet de voorbije jaren.

Tegelijkertijd verwelkomen we Stijn met open armen bij onze warme club.

Other Articles

ClubEvents
Pastadag BVV
X