NIEUWSBRIEF JANUARI 2021

Eerst en vooral willen we jou een geweldig 2021 toewensen. In 2020 leerden we dat gezondheid het hoogste goed is. Zorgen voor elkaar, voor je familie en geliefden, voor je vrienden, …

We starten het nieuwe jaar met een hoopvolle blik vooruit.
2020 is een bladzijde die we snel omslaan.

2021 wordt een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van onze club, en hopelijk wordt dat een bladzijde met een mooi sportief verhaal.

HERVATTING COMPETITIES AMATEURVOETBAL EN JEUGD

Vanaf februari kunnen onze competities weer worden opgestart.De eerder geplande competitiehervatting begin januari zal in deze moeilijke tijden moeten wijken voor een nieuwe oplossing. Onderstaande inhoud is uiteraard onderhevig aan de maatregelen van diverse overheden i.f.v. de coronacrisis.

LEES HIER VERDER

Voor onze A-kern werd de voorlopig nieuwe kalender ook reeds bekend gemaakt.

RAADPLEEG HIER

EERSTE NAMEN VOOR PLOEG IN 4E PROVINCIALE BEKEND

De spelerskern van Bocholt VV B, dat volgend seizoen van start gaat in Vierde Provinciale, krijgt stilaan vorm. Met oa Dries Thijs (28), Ata Ragos (26), Pieter Kerkhofs (22), Robin Didderens (22) en Yves Thissen (28) hebben alvast flinke aanwinsten zich geëngageerd voor het elftal dat gecoacht zal worden door Jochen Vrolix. Ondertussen hebben reeds een 11-tal spelers zich aangemeld. Het nieuwe BVV project kondigt zich nu al aan als bijzonder interessant. Welkom (terug) op het nest en in onze BVV familie jongens!

VOETBAL VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Cropped image of a little boy with football playing outdoors

Omdat we als club graag iedereen een kans willen geven om te sporten, én omdat de allerkleinsten daarbij vaak vergeten worden, willen we graag starten met voetbal voor kinderen vanaf 2 tot en met 5 jaar.
Onze Young Wolves, kleutertjes en peutertjes van 2 tot 5 jaar, maken tijdens de lessen voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.
Maar we zien dit veel uitgebreider dan louter een voetbal speelconcept. Naast de aandacht voor voetbaltechnieken worden tijdens de sessies diverse basale ontwikkelingsgebieden aangesproken. Op een speelse manier verbeteren kinderen hun motoriek en coördinatie en leren ze onder andere: kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Concreet zoeken we hiervoor nog een gemotiveerde coach: Iemand die samen met peuterjtes en kleutertjes in de zaal aan de slag wil gaan.

Wie voelt zich geroepen, of wie kent iemand, die graag met kleutertjes werkt? Laat het ons zeker weten en wij zitten graag eens met jou aan tafel. We gooien je uiteraard niet zomaar in het diepe, maar zullen je begeleiden in het hele traject.

DOEK WORDT VERVANGEN

Trots! Dat waren we toen het grote zeil onthuld werd aan de kant van de parking. Een verzameling van foto’s uit onze jeugdwerking, a-kern, dames en G-ploeg die de bezoekers aan onze Damburg verwelkomde.
Maar helaas zorgden een paar fikse windstoten er voor dat het doek scheurde en tegen de vlakte ging.
Het doek wordt ondertussen vernieuwd en de nieuwe versie met stevigere riemen, bestand tegen de natuurelementen, zal opnieuw bevestigd worden.

SPONSOR IN DE KIJKER

Tom Segers Boekhoudkantoor

Door een jarenlange ervaring in kleine en middelgrote ondernemingen, en dit zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak, levert het team van Tom Segersj steeds een service op maat van de klant, waarbij een persoonlijk contact en een goede vertrouwensrelatie centraal staan.

TSB streeft in dit opzicht steeds naar een optimale fiscale en financiële begeleiding van uw dossiers en de algemene begeleiding van uw zakelijke activiteit.

Het welslagen van uw bedrijf hangt in grote mate af van de relatie met uw boekhouder. Een goede boekhouder is een echte duizendpoot. Hij geeft advies omtrent belangrijke beslissingen, wijst u op mogelijkheden om uw dienstverlening te verbeteren en trekt aan de alarmbel op een moment dat dit nodig blijkt te zijn. Tom en zijn team focussen zeer sterk op een vertrouwensrelatie met de klant en TSB ziet zich als een zelfstandige partner die op persoonlijke wijze meedenkt, adviseert en een actieve rol speelt in uw zakelijke situatie.

Other Articles

ClubG-wolvesSportief
ClubEvents
Pastadag BVV
X