Nieuwsbrief december 2020

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2020: een bizar jaar, een moeilijk jaar, een jaar van afscheid, een jaar dat we liefst heel snel vergeten. Maar het was ook een jaar waarin we zaken die we als vanzelfsprekend zagen ook op een andere manier zijn gaan waarderen.
We waren op ons gezin aangewezen, binnen de 4 muren van ons kot. Een jaar waarin we meer waarde gingen hechten aan datgene wat écht belangrijk is: familie, vrienden, elkaar én vooral gezondheid. En laten we daarmee dit jaar afsluiten. Niet met het negatieve, maar met het mooie wat dit jaar ons ook heeft gebracht.

NIEUWE PLOEG, NIEUWE COACH

Dat het dezer dagen maar stil is aan de Damburg, zal niemand verbazen. Er wordt enkel nog getraind door de jongste voetballers, maar vergist u zich niet: achter de schermen wordt – zoals altijd – hard gewerkt.

Zo krijgt ons ‘tweede’ elftal – dat volgend seizoen in 4de provinciale zal uitkomen – steeds meer vorm. In die mate zelfs dat TD Rony Van Gompel laat weten dat met Jochen Vrolix een T1 voor dat tweede elftal is aangesteld. Geen onbekende uiteraard: na zijn jaren als speler is Jochen sinds enkele jaren als coach aan het werk bij Bocholt VV, en timmert hij er geduldig aan de weg: na verschillende jeugdelftallen en dit seizoen de beloften én T2 bij onze A-kern, is hoofdtrainer een mooie stap vooruit.

Wij wensen Jochen nu al veel succes.

FONS MARTENS: ONZE CLUB ZAL DEZE STORM OVERLEVEN.

Rotperiode, pandemie en lege stadions, of waarom tal van voetbalclubs kreunen onder al die ellende. Ook Bocholt-voorzitter Fons Martens beleefde al leukere tijden. De Grote Damburger klinkt echter vastberaden, zijn club zal overeind blijven. Sterker nog, met resolute ambities…


Onze voorzitter klinkt niet alleen positief, hij is vooral ook erg ambiteus: “We zijn niet ongerust. Niet dat wat nu gebeurt ons geen pijn doet, maar Bocholt VV zal de storm overleven. We zijn een gezonde club, hadden een aantal voorzorgsmaatregelen genomen en kijken onverminderd naar boven. Senioren, accommodaties, jeugdwerking, zakelijke partners en supporters…deze club is klaar voor de volgende stap. Daar zal een virus niets aan veranderen…

Lees het volledig artikel.

WIJNVERKOOP LOOPT VLOTJES

Ben je een wijn -en/of gin liefhebber?
Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor onder de kerstboom?
Dan moet je echt niet verder zoeken.

Onze A-kern verkoopt, ten voordele van jouw favoriete club, wijn en gin. Een glaasje rood, wit of rosé, een fles bubbels? Geen probleem! Er werd een mooie selectie aan kwaliteitswijnen gemaakt, die je online kan aankopen.
Een eerste succesvol afhaalmoment werd op 28 november reeds georganiserd. Maar niet getreurd! Ook op 19 december kan je nog langskomen om jouw bestelling af te halen in onze kleine kantine.

Bezoek de webshop

TRAININGEN ONDERBOUW EN MIDDENBOUW

Gelukkig is het niet helemaal stil op den Damburg. Onze onderbouw -en middenbouwploegen kunnen nog steeds hun favoriete sport uitoefenen.
Wedstrijden zitten er helaas nog steeds niet in. Maar we zien toch veel lachende gezichtjes op onze trainingsvelden. Dat stemt ons alvast ook gelukkig.

Hopelijk kunnen we snel ook de trainingen voor onze bovenbouwploegen heropstarten. Want eerlijk? We voelen ons verre van compleet zonder ook al dat grote geweld op onze pleinen.

VEEL SUCCES STUDENTEN

De examens komen er weer aan. Via deze weg willen we heel graag alle studenten binnen onze werking ontzettend veel succes toewensen.
Nu even knallen en daarna een welverdiende vakantie!!

Wij duimen alvast mee!

SPONSOR IN DE KIJKER

KOOKKUNSTENAARS

S&B EVENT CATERING
Het begint natuurlijk met kookkunsten. Maar het vakkundig personeel van S&B Event Catering neemt u ook alle verdere zorg uit handen.

Gastvrij, goed verzorgd en verrassend voordelig. Uw gasten zullen blij en voldaan uw evenement verlaten.

SPECIALITEITEN
Als echte kookkunstenaars zijn ze gespecialiseerd in verschillende evenementen. U kunt hen bijvoorbeeld inzetten voor bedrijfsevents, bruiloften en feesten. De Kookkunstenaars kunnen natuurlijk ook hun culinaire kunsten bij u aan huis vertonen.

Bezoek de website

Other Articles

X