Nieuwsbrief november 2020

CORONA, CORONA, CORONA

Over iets anders lijkt het dit seizoen niet te gaan. Nu het aantal besmettingen en vooral ook het aantal ziekenhuisopnames weer de pan uit swingen, is het onvermijdelijk dat ook de vrijetijdsbestedingen opnieuw aan banden zullen worden gelegd. Momenteel wordt er door onze onderbouw -en middenbouwploegen in Bocholt – in beperkte mate – nog getraind, maar hoe lang nog?
U begrijpt dat een nieuwe langdurige stopzetting van de voetbalactiviteiten voor onze club – zoals voor alle andere sportclubs – een bijzonder harde noot om kraken is.
Een club zonder (jeugd)voetbal is een dode club.

LEIDER IN ONZE REEKS

Erg jammer ook: met 10 op 12 heeft ons eerste elftal zich flink genesteld op de eerste plaats van het klassement, zonde dat de boel nu stil ligt. Met een flinke knipoog mogen we natuurlijk wel stellen dat we de eerste plaats de komende weken alleszins niet zullen kwijtspelen…

BOCHOLT START MET B-PLOEG IN 4DE PROVINCIALE

Soccer player with ball in action outdoors

U las het vast al in de krant. U hoorde het misschien ook al in de wandelgangen op onze Damburg.  Bocholt VV start vanaf volgend seizoen met een tweede seniorenelftal in vierde provinciale.

Lees het uitgebreide artikel hier

ONTBIJTMANDEN

Is er nog positief nieuws te melden?

JAZEKER!

De actie met de ontbijtmanden kreeg positieve reacties. Velen genoten met hun gezin met volle teugen van een heerlijk ontbijtje op zondagochtend. We kregen heel positieve feedback en kunnen conluceren dat dit zeker voor herhaling vatbaar is!

Dikke duim aan iedereen die hieraan zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

NIEUWE BVV JEUGD WEBSITE

We blijven, ondanks alles, niet stil zitten. Onze jeugdwerking heeft sinds kort een gloednieuwe website.
Zo blijven we werken aan een vernieuwd Bocholt VV. We werken met kleine stapjes, maar ook met kleine stapjes raak je vooruit.

SPONSOR IN DE KIJKER

AXOR: UW PARTNER IN INDUSTRIEBOUW
NIEUWBOUW
Hebt u bouwplannen voor een nieuw bedrijfs- of kantoorgebouw? Samen realiseert met Axor met u uw bouwidee. Van ontwerp tot uitvoering begeleidt Axor u doorheen het bouwproces én denken ze in elke stap mee. Axor stelt zich op als kennispartner die u gidst naar het vooropgestelde resultaat.Kortom, voor een begeleiding van A tot Z is Axor uw perfecte partner: van aankoop van de grond, de bouwaanvraag, de nodige vergunningen tot het bouwen van wind- en waterdichte panden.
INDUSTRIËLE RENOVATIEEen slimme renovatie geeft uw gebouw een tweede leven. Zo bouwt Axor samen met u aan meerwaarde voor uw pand: van kantoorgebouwen tot fabriekshallen. De vakmensen van Axor helpen u doorheen elke stap van het proces.

Bezoek de website van Axor

Other Articles

X