Nieuwe maatregelen Covid-19

Met argusogen -en oren volgden we vandaag de persconferentie van onze regering ivm nieuwe Covid-maatregelen voor sportclubs.

Laten we positief starten! We mogen blijven voetballen en ook de competitie voor onze jeugdploegen blijft lopen.

Er wordt wel een beperking opgelegd wat betreft toeschouwers. Concreet betekent dit dat een jeugdspeler mag begeleid worden door max. 1 volwassene. Dat kan een ouder, grootouder of andere begeleider zijn.
Kleedkamers en kantines blijven gesloten.Breng dus droge en warme kledij mee voor jouw jeugdspeler.

Wanneer je de damburg betreedt MOET je je registreren. Dat kan via de papieren die aan de inkom liggen, maar ook via de QR codes die je aan de ingang en ramen van onze kantines/tent vindt. Het mondmasker en handen ontsmetten blijven ook verplicht. 

Samen kunnen we dit!

Other Articles

X