Nieuwsbrief oktober 2020

CORONAPERIKELEN

De coronaperikelen zijn nog lang niet achter de rug. Na een hoopvolle start in augustus en september zag onze club zich genoodzaakt de volledige jeugdwerking stil te leggen na een aantal coronabesmettingen.
De getroffen teams werden getest en er werden geen nieuwe besmettingen vastgesteld. Het ziet ernaar uit dat het een moeilijk seizoen wordt, dat flexibiliteit zal vragen van iedereen in het voetbal.

CORONA REGELS

In dat opzicht blijft het cruciaal dat iedereen de afstand van 1,5 meter respecteert en het mondmasker overal draagt, tenzij wanneer u aan een tafeltje zit in de kantine. Tevens is het belangrijk dat u de contacttracing documenten blijft invullen. Vanaf nu heeft onze club ook een tracing via QR code voorzien. Al uw informatie wordt 2 weken bewaard op de club en daarna vernietigd.

SPORTIEF

Ondanks een pauze in onze jeugdcompetities hebben alle jeugdploegen hun competitie opnieuw hervat.
Ook de allerkleinsten zijn gestart met trainingen en wedstrijden.
In september mochten we ook een aantal vriendjesdagen organiseren. Misschien loopt tussen deze u5-U6 spelers wel een toekomstige speler voor onze A-kern.

Ons eerste elftal is intussen begonnen aan het nieuwe seizoen en heeft de start met 4 op 6 niet gemist.
Op verplaatsing bij Heur-Tongeren werd het 1-1 en in eigen huis klopten de Black Wolves Pepingen-Halle met 3-2.
Eerstvolgende wedstrijdan van onze A-kern zijn:
– KBVV – VC Houtvenne (11/10 – 15:00)- KBVV – K. Londerzeel SK (24/10 – 19:30)- KBVV – Lyra – Lierse Berlaar (8/11 – 14:30)

G-WOLVES

Wij zijn als club heel erg overtuigd van de meerwaarde van een G-voetbalwerking, en dus een G-Voetbalteam in onze club, maar we zetten graag op een rijtje waarom wij als club ook gestart zijn met een team G-WOLVES!

Ken je iemand die interesse zou kunnen hebben in ons G-Voetbal project? Ken je mensen met kinderen die elders niet aan voetballen toekomen? Wij geven graag informatie over onze werking en élk kind mag 2x gratis komen meetrainen.

BVV DAMES

Onze dameselftallen zagen helaas al enkele wedstrijden uitgesteld. Onze Dames B versloegen wel Diepenbeek B met sprekende 7-1 cijfers.

UPGRADE DAMBURG

De werken aan de accommodatie gaan intussen verder. Enkele eyecatchers zoals het vooraanzicht van de tribune en de knappe banner aan de parking van de sporthal geven het geheel een nieuwe, frisse look. De nieuwe verlichting op het B-terrein biedt mogelijkheid voor meer avondwedstrijden en –trainingen

Other Articles

ClubEvents
BVV Ontbijtboxen
ClubCovid-19Sportief
X