Nieuwsbrief september 2020

ZOMERTERRAS BLIJKT SUCCESFORMULE

Ondanks de corona-malaise, is onze club er dankzij het zomerterras aan de kleine kantine toch in geslaagd de nodige beleving en gezelligheid rond de jeugdwedstrijden -en trainingen te creëren. De inkomsten waren uiteraard ook meer dan welkom in deze moeilijke tijden.
De dagen worden ondertussen weer korter en frisser. Daarom wordt 1 september een grote tent geplaatst om iedereen te kunnen blijven ontvangen. Deze tent wordt voorzien van ‘glazen’ wanden, zodat iedereen naar buiten kan kijken en zo de trainingen en wedstrijden van in de tent toch kan blijven volgen.

Mensen die op weekavonden willen helpen mogen dat ook altijd doorgeven via jeugdwerking@bvvjeugd.be

CORONA REGELS

De regelgeving wordt de laatste tijd opnieuw meer en meer versoepeld, maar afstand houden (1,50 meter) en een mondmasker dragen blijft verplicht in de tribunes en aan de omheining, zolang u niet bubbelgewijs aan een tafeltje zit. Tevens vragen we dat iedereen bij binnenkomst de handen ontsmet en het formulier voor ivm contacttracing invult.

SPORTIEF

Er waren al heel wat jeugdwedstrijden, en ook het eerste elftal is terug in actie geschoten.

Zaterdag 25 augustus organiseerden we Corona-proof onze Happen!ng 2020.
Ook onze G-Wolves zijn het seizoen succesvol gestart in een wedstrijd tegen Lommel SK op het A-plein.

Onze jeugdploegen starten hun competitie in het weekend van 5 en 6 september.

Eerstvolgende wedstrijdan van onze A-kern zijn:

– KBVV – Pelt (2/9, 13u30)
– bekerwedstrijd (6/9, 16u)
– KBVV – Bree-Beek (8/9, 19u30).

De start van de competitie is voorzien in het weekend van 19 en 20 september.

De eerste competitiewedstrijd van onze A-kern tegen Pepingen-Halle gaat door op 27 september.
We ontvangen je dan graag aan onze Damburg!

NIEUWKOMERS

Een overzicht van de nieuwkomers bij Bocholt VV: Bram Vanheukelom (19, Lommel SK), Dean Boiten (24, Spouwen-Mopertingen), Tresor Shema (24, vrije speler), Ruben Janssen (29, Sporting Hasselt), Branko Gronski (20, Patro Eisden), Romero Regales (34, Patro Eisden) en Ian Opdenakker (20, STVV)

EEN HEEL NIEUWE DAMBURG

Zoals u ongetwijfeld al hebt vastgesteld, is er de laatste tijd hard gewerkt aan onze accommodatie. Het volledige hoofdgebouw is voorzien van een laag verf, het dak is volledig vernieuwd, het heraangelegde C-terrein werd ondertussen ook ingezaaid, de verlichting op het B-terein is uitgebreid en versterkt, de reclameborden achter het A-terrein zijn verwijderd en worden vervangen…
Knap werk allemaal!

PLOEGENVOORSTELLING JEUGD

Naar jaarlijkse gewoonte worden ook dit seizoen onze jeugdploegen aan u voorgesteld. Dit jaar zal het jeugddéfilé plaatsvinden op zondag 11 oktober.
Noteer deze datum dus zeker in uw agenda!

Other Articles

Club
Covid-19MiddenbouwSportief
X