Nieuwsbrief augustus 2020

CORONA INVLOEDEN

Zoals u weet, heeft het coronavirus heel wat veranderd in ons dagelijks leven. Ook het voetbal blijft niet gespaard. Alvast tot 25 augustus mogen in Vlaanderen geen wedstrijden onder volwassenen worden georganiseerd, net zomin als jeugdtornooien. De voorbereiding van het eerste elftal werd zo grondig verstoord, en o.a. het Kurt Vangompeltornooi helaas afgelast.
De trainingen van de jeugd zijn in volle gang. Zowel op wedstrijden als trainingen is maar één ouder toegestaan en wie zich verplaatst in het Damburgstadion, dient een mondmasker te dragen.

OEFENWEDSTRIJDEN A-KERN

De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het eerste elftal is nu voorzien op woensdag 2 september, tegen Esperanza Pelt. U las het vast ook al in de media. Het is best mogelijk dat onze club in extremis nog promoveert naar Eerste Nationale, de hoogste reeks voor amateurclubs. Mandel United, La Louvière en Bocholt VV eindigden allemaal 2e in hun reeks vorig seizoen. Mandel United mag, omwille van een beter coëfficient, promoveren. La Louvière en onze club proberen via een kortgeding ook nog de promotie naar eerste nationale af te dwingen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

VERFRAAIINGEN

Tijdens de afgelopen lockdown en voetballuwe maanden hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen werd hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.
Onlangs kreeg de kleine kantine een flinke opfrisbeurt, met het gezellige zomerterras is het zeker een fijne plek om ‘coronaproof’ te vertoeven.
Blijf dus gerust zitten als u naar de trainingen van uw zoon/dochter kijkt.
Onze nieuwe huiswijn smaakt overigens overheerlijk!
Eveneens grondig onder handen genomen: het C-terrein werd afgegraven, voorzien van een drainerende laag wit zand en terug ingezaaid.


Op deze manier mogen we hopen op een bespeelbaar terrein in de wintermaanden.
MAAR ER VOLGT MEER!
Ons werk is nog niet klaar. Tijdens de maand augustus zal het dak van onze kantne vervangen worden en worden zonnepanelen geplaatst. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk en wordt BVV een beetje groener. In onze nieuwsbrief van september kunnen we ongetwijfeld uitpakken met nieuwe foto’s.
Kan je niet wachten op die nieuwsbrief, kom dan vooral eens langs tijdens de trainingsmomenten. Schuif dan ook gezellig aan op ons terras.  

KANTINEHULP

Onze club is steeds op zoek naar mensen die de rol van kantine verantwoordelijke op zich willen nemen. Al is het maar voor enkele keren, indien u iemand kent, mag u steeds iets laten weten aan iemand van het (jeugd)bestuur: jeugdwerking@bvvjeugd.be

Other Articles

ClubCovid-19Sportief
Club
X