Start seizoen 2020-2021

Corona blijft ons dagelijks leven beheersen en heeft ook een invloed op onze dagelijkse werking.De regels wijzigen wekelijks en we doen er als club alles aan om in regel te blijven en het tegelijkertijd toch aangenaam en leuk te houden voor iedereen.

Trainen, wedstrijden spelen, … Als club is en blijft voetbal onze belangrijkste doelstelling en prioriteit.Onze jeugdspelers hebben erg lang moeten wachten om terug op een normaal tempo te kunnen starten met hun favoriete bezigheid.

Via Voetbal Vlaanderen vernamen we ondertussen dat bij wedstrijden en trainingen 1 ouder is toegelaten. De ouders die het complex betreden dragen verplicht een mondmasker en ontsmetten eerst de handen.
Onze kantine blijft tijdens de maand augustus gesloten. Maar om toch enige vorm van inkomsten te genereren wordt buiten toch ook een terras voorzien.

We vragen wel dat iedereen de maatregelen respecteert. Zit je aan een tafeltje, dan mag je het masker afzetten. Van zodra je opstaat en je verplaatst zet je je mondmasker weer op. De regels die gelden voor de horeca, gelden immers ook voor ons terras en binnen onze werking.

De kleedkamers zijn niet geopend en er is geen gelegenheid om te douchen.Zorg er zeker voor dat de kinderen voldoende drinken meenemen naar de training. Tijdens deze zomermaanden is het heel belangrijk dat je tijdens het sporten voldoende gehydrateerd bent.

Als we met z’n allen de maatregelen respecteren, kunnen we hopelijk snel weer naar een normale situatie terugkeren.

We blijven ondertussen de situatie op de voet volgen. Van zodra er iets wijzigt in het advies van Voetbal Vlaanderen of indien de Veiligheidsraad nieuwe maatregelen afkondigt, zullen we ook asap communiceren indien dit een invloed heeft op onze werking.

Other Articles

OnderbouwSportief
Club
X