Update Covid-19 maatregelen

De situatie ivm Corona wijzigt elke dag. Wij houden voor jullie nauwlettend alle berichtgeving in de gaten. Volgend bericht bereikte ons vorige week:
Geen wedstrijd in België tot en met 30 april 2020. De facturatie van de bondsbijdragen aan de clubs wordt tijdelijk opgeschort voor een periode van drie maanden. 

De corona crisiscel van de KBVB, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam virtueel samen en heeft een aantal belangrijke beslissingen genomen voor het verdere verloop van het Belgisch voetbal de komende weken.

GEEN OFFICIËLE MATCHEN TOT EN MET 30 APRIL

Verder besliste de corona crisiscel van de KBVB om alle  wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren. 

TRAININGEN EN VOETBALKAMPEN

Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen. 

– Voetbal Vlaanderen –

Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie

– Voetbal Vlaanderen –

Situatie voor Bocholt VV Jeugd

Voor Bocholt VV betekent dit specifiek dat onze Topsoccer Paasstage en Prodag komen te vervallen. We doen dit met pijn in het hart, want de voetbalstilte rondom onze pleinen valt ons zwaar.

Het heeft ook even geduurd om dit alles te laten bezinken én om toch nog een nieuwe datum te vinden voor Topsoccer. Topsoccer gaat dus zeker nog door… Onze Profdag komt helaas te vervallen.
Wél hebben we beslist om Topsoccer ook aan te bieden voor onze u7.

Concreet:

  • Nieuwe datum: 1 tem 3 juli
  • u7 tem u13 (ipv u8 tem u13)
  • 75 euro voor 3 dagen
  • Voor Topsoccer in juli dien je opnieuw in te schrijven en apart te betalen. De betalingen voor de Topsoccer Paasstage gelden dus niet voor Topsoccer Juli.

Betaalde inschrijvingsgelden voor het kamp in april (zowel Topsoccer als Profdag) worden terugbetaald voor einde maart.

We hopen op véél inschrijvingen en veel voetbalgoesting.

Hou het ondertussen vooral gezond en zorg goed voor elkaar!

Other Articles

Club
Sportief
X