Familiedag 25 mei

U heeft er even op moeten wachten… de details voor onze familiedag editie 2019.

We konden immers het format nog niet uitschrijven, omdat onze A-kern in volle strijd was in de eindronde. Indien de jongens gisteren hun wedstrijd tegen Wijgmaal wonnen, vond er immers een nieuwe thuiswedstrijd plaats op 25 mei. Dat hield in dat we met een aantal praktische zaken moesten schuiven in onze dagplanning.

Helaas! We vinden het doodzonde… Maar onze A-kern kon zich niet plaatsen voor de volgende ronde. We hadden graag, samen met u, een feestje gebouw na winst op 25 mei.

Maar een feestje wordt het sowieso!

Voor onze jeugdspelers hebben we een aantal leuke activiteiten gepland. Dat gaat van spelletjes tot wedstrijdjes, in aanwezigheid van onze a-kern. Want we horen allemaal bij de Bocholter VV familie, van onze u5-u6 ploegjes tem onze A-kern.

We starten omstreeks 14:00 met de activiteiten.
Onze BBQ vat aan omstreeks 16:30 – 17:00.
Muziek wordt verzorgd door een DJ.

Vergeet dus zeker niet in te schrijven. Iedereen heeft via e-mail een uitnodiging ontvangen. Bij voorkeur schrijft iedereen in via het formulier wat hij/zij heeft ontvangen.
Vind je deze niet meer terug in je mailbox? Wil je alsnog inschrijven. Laat het ons weten via lies@bvvjeugd.be!
Vermeld in je mail het volgende: naam van de speler, ploeg huidig seizoen, aantal volwassenen, aantal kinderen.

Let op! Inschrijving is pas geldig na registratie van betaling op rekening nummer BE88 7350 4456 7141 met vermelding van ‘Familiedag BVV, Naam speler, ploeg huidig seizoen, aantal personen’
Inschrijven kan tot en met 20 mei 2019.

We zien je graag terug op 25 mei!! Wie er vorig jaar bij was, kan beamen: deze dag wil je niet missen!

Other Articles

X