Afgelastingen

Afgelastingen:

14/3: Omwille van de regenval van de afgelopen dagen worden de veldtrainingen voor alle jeugdploegen vanavond afgelast. u19 en belofte trainen wel.

11/3: Alle veldtrainingen voor vanavond voor midden -en bovenbouw worden afgelast omwille van de zware regenval van de voorbije 24u. Terreinen zijn niet bespeelbaar.

7/3: alle trainingen voor onder, midden -en bovenbouw zijn afgelast. U19 en beloften trainen wel.

11/2: Omwille van de overvloedige regenval van de voorbije 24 uur zijn de terreinen helaas onbespeelbaar. Alle veldtrainingen voor vanavond zijn afgelast. Coaches kunnen wel alternatieve trainingen voorzien. 

2/2: Alle thuiswedstrijden voor zaterdag 2 februari worden afgelast. Wat betreft uitwedstrijden: alle coaches houden ouders/ploeg op de hoogte, maar tot nu toe hebben we nog geen nieuws van afgelastingen voor uitmatchen.

31/1: alle veldtrainingen voor onderbouw zijn afgelast.

30/1: veldtrainingen gaan gewoon door


De winter is in het land. En helaas heeft die winter ook een invloed op onze sportieve activiteiten. 

De overvloedige regenval en de sneeuw van de voorbije dagen hebben een reeks aan afgelastingen ingeleid. 

Via deze pagina houden we jullie op de hoogte van afgelastingen van trainingen en/of wedstrijden voor onze jeugdploegen.

Elke dag wordt nauw overleg gepleegd tussen de jeugdcoördinatoren of trainingen al dan niet kunnen doorgaan.
We proberen dit steeds zo lang mogelijk uit te stellen zodat we niet nodeloos gaan afmelden. Ten laatste om 16:00 wordt de knoop doorgehakt en worden coaches verwittigd. 

Ook via Facebook worden afgelastingen meteen gecommuniceerd omdat we via dat kanaal meteen een grote groep mensen kunnen bereiken. Blijf onze facebookpagina zeker in de gaten houden. 

Een veldtraining die wordt afgelast betekent niet meteen dat er geen sportieve activiteiten worden ingepland. Onze teamcoaches kunnen alternatieve trainingen voorzien (vb: indoor training, looptraining, …) Elke coach beslist dit zelf en zal zijn oudergroep en spelers tijdig informeren zodat iedereen op tijd ter plekke raakt. 

Indien de keeperstraining niet kan doorgaan, zal de coach dit laten weten aan de ouders van de keepers. Elke keeper sluit dan gewoon aan bij zijn eigen ploeg voor de geplande ploegactiviteit.  Indien hier vragen rond zijn, kan je altijd contact opnemen met Tim Luyckx, JC middenbouw (middenbouw@bvvjeugd.be)

Other Articles

Club
Profdag 2019
X