Score januari 2018

Een periodieke uitgave voor onze ouders, spelers, trainers-opleiders, afgevaardigden, management en geïnteresseerden
Samengesteld door de technischestaf van de jeugdopleiding Patrick-Rien

NIEUWE TRAINER-COACH BIJ ONZE U13:

Vanaf 1 januari is Jochen Vrolix (oud lid en speler van Bocholt vv) aangesteld als trainer-coach, hij vervangt hiermee Ron Vangompel, die zich nu volledig kan bezig houden met het sportieve beleid in onze vereniging.
Er zijn verkennende gesprekken gestart over samenwerking in de regio met onze jeugdopleiding.

SAMENSTELLING SPELERSRAAD:

Alleen de U14 heeft nog geen vertegenwoordiger in de spelersraad. De volgende spelers vertegenwoordigen hun team: voor de U10 Gillian Croonen en Thijme Scheelen. U11 Jorbe Teunissen en Rune Vanbriel. U12 Senne Corstjens en Seppe Drees. U13 Tom Geebelen en Yelte Huibers. U15 Krijn Sleurt en Sterre Gielen. U16 Jarit Lammers en Cedric Carpentier. U17G Thomas Kenis en Jelko Goossens. U17 Jar Christiaens en Pieter Allard. Eind januari zal er een nieuwe spelersraad samengesteld worden voor de periode tot 1 juni.

TECHNIEK- LOOPONTWIKKELING IN DE WINTER IN DE SPORTHAL TOT 28 FEBRUARI:

Om ook de velden wat te sparen, zal er voor de middenbouw op woensdag tot 28 februari steeds de techniek en loopontwikkeling in de Sporthal plaats vinden op de gebruikelijke tijden. Omkleden in het jeugdcentrum.

GEBLESSEERDE SPELERS VERPLICHT MELDEN BIJ ONZE REVALIDATIE-HERSTEL KINESIST:

De afspraken die hierover gemaakt werden worden niet altijd nageleefd. Spelers van onze jeugdopleiding die niet deel kunnen nemen door een blessure aan bijeenkomsten van Bocholt vv, melden zich bij onze revalidatie-herstel kinesist Ber Hertogs (KLIK HIER voor verdere uitleg ).

HYGIËNE EN PREVENTIE IS ONDERDEEL VAN OPVOEDIING IN DE SPORT:

Klik hier voor verdere uitleg over blessurepreventie en klik hier voor hygiëne en preventie.
Scheenbeschermers, onderhemd badslippers, washandje, 2 handdoeken, schoon ondergoed, handhygiene, fruit

NIEUWS VANUIT DE SCOUTING:

In de week van 15 januari start de tweede sessie van de kennismaking bijeenkomsten voor gescoute spelers. Een 23 tal spelers van verschillende leeftijd categorieën mogen wij dan begroeten.

KENNISMAKING TRAININGEN VOOR SPELERS VAN ONZE U9 BIJ DE U10:

Op de woensdag training van de U9 gaan steeds maximaal 3 spelers van onze U9 deelnemen aan de trainingen van onze U10 die op dezelfde tijd plaatsvinden. Tot 28 februari is dat in de Sporthal daarna weer op het veld. De U10 traint in de Gevechtsportzaal, hier zijn geen ouders toe gelaten.

GEPLANDE ACTIVITEITEN:

  • 2 februari: carnavalstraining
  • 9-12 april: topsoccer U9-U13
  • 14-15 april: steakdagen bocholt vv
  • 16 juni: kennismaking nieuwe teams

CARNAVALSTRAINING OP VRIJDAG 2 FBRUARI:

Iedereen verkleed en na dé training is er voor iedereen gratis pannenkoek en warme choco.

GEEN TRAINING OP CARNAVALS MAANDAG 12 FEBRUARI (in verband met Stoet te Bocholt).

TOPSOCCER PASEN 2018:

Van maandag 9 april tot en met donderdag 12 april. Voor onze U8>U13 van 9.30 tot 17.00. 4 dagen leven als een prof, met indoor en outdoor activiteiten, warme middag maaltijden en een actieve uitdagende uitstap. De trainingsdagen komen te vervallen. Gescoute spelers die volgend seizoen in onze opleiding worden opgenomen kunnen ook deelnemen. Voor de Bovenbouw zijn er extra avondactiviteiten. De kosten van de geplande activiteiten zullen zoveel mogelijk kosten dekkend zijn.

ZOMERSTOP:

Van 1 juni tot 31 juli.