Score 30 januari 2018

INFORMATIE UIT ONZE OPLEIDING:

Onze vereniging heeft een schriftelijke mededeling van Footpass-Doublepass ontvangen, met de felicitaties voor onze jeugdwerking voor het behalen van het label Interprovinciaal voetbal voor de komende 3 seizoenen 2018-2019-2020-2021. Bedankt al diegene die hun steentje bijgedragen hebben voor het tot stand komen van dit resultaat. De uitdaging is er om te zorgen voor een verdere uitbouw van onze jeugdopleiding en het streven naar niveau verbetering waar mogelijk is.

Volgend seizoen woensdagmiddag trainingen voor onze middenbouw (techniek- en loopscholing). Enkele ouders hadden dit seizoen wat moeite om het vervoer te regelen. Spelers in onze opleiding dienen de 3 trainingsdagen zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

SAMENSTELLING SPELERSRAAD EN VOORTGANG :

Enkel de U14 hebben nog geen vertegenwoordiger in de spelersraad.

De volgende spelers vertegenwoordigen hun team:

 • voor de U10 Gillian Croonen en Thijme Scheelen.
 • U11 Jorbe Teunissen en Rune Vanbriel.
 • U12 Senne Corstjens en Seppe Drees.
 • U13 Tom Geebelen en Yelte Huibers.
 • U15 Krijn Sleurt en Sterre Gielen.
 • U16 Jarit Lammers en Cedric Carpentier.
 • U17G Thomas Kenis en Jelko Goossens.
 • U17 Jar Christiaens en Pieter Allard.

In de maand Februari komt de huidige spelersraad nog eens bij elkaar om de afgelopen periode te evalueren en te kijken naar de toekomst. De U14 komen als eerste aan de beurt.

GEBLESSEERDE SPELERS VERPLICHT MELDEN BIJ ONZE REVALIDATIE-HERSTEL KINESIST:

De afspraken die hierover gemaakt werden worden niet altijd nageleefd. Spelers van onze jeugdopleiding die niet deel kunnen nemen door een blessure aan bijeenkomsten van Bocholt vv, melden zich bij onze revalidatie-herstel kinesist Robert Hertogs. Klik hier voor meer info.

NIEUWS VANUIT DE SCOUTING:

Op dit moment werden er 38 spelers uitgenodigd om eens kennis te maken met onze opleiding. Op 16 februari kunnen er 5 spelers zich aansluiten, zij werden door onze trainers beoordeeld en goed bevonden. 21 spelers zijn nu nog in de fase van kennismaking op de diverse trainingen.

CARNAVALSTRAINING OP VRIJDAG 9 FEBRUARI:

Verkleed met elkaar trainen en na afloop warme choco met pannenkoek voor heel onze jeugdopleiding. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gestemd. Als afsluiting spelen onze beloften hun competitiewedstrijd tegen koploper Hoogstraten VV met als inzet de leidersplaats.

TESTTRAININGEN BIJ ANDERE PLOEGEN

Op bijeenkomstdagen (trainingen e.a.) van onze opleidingsteams mogen spelers NIET gaan testen bij andere verenigingen. Hierbij wordt een uitzondering gemaakt voor testen bij 1ste nationalers. Zie ons huishoudelijk reglement.

ONDERHANDELINGEN OVER NIEUWE STRUCTUUR JEUGDOPLEIDING 2018-2019:

Patrick Vandersanden heeft aangegeven dat hij de functie van TVJO na dit seizoen niet meer verder zal uitvoeren, hij blijft wel beschikbaar voor een minder intensieve en tijdrovende job in onze vereniging. Naar aanleiding hiervan is de Jeugdopleiding bezig om de opzet iets te wijzigen. Er zijn momenteel onderhandelingen met coördinatoren voor de Boven- en Onderbouw. Rien Kusters zal de Middenbouw in zijn pakket hebben en hij is tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van de opleidingslijn van de hele jeugdvoetbalopleiding.

2018-2019 ANDERE OPZET TRAININGSDAGEN:

EEN VOORSTEL:

Om een interne doorstroming van spelers te bevordering om te komen tot niveau verbetering en het vervoer van spelers naar de trainingen voor diverse ouders te vergemakkelijken , worden er leeftijdsgroepen aan elkaar gekoppeld. Op de maandag en vrijdag trainen de U9 TOT U14 op dezelfde tijd 18:15 tot 19:30.
De U15, U16 ,U17 trainen van  19:30 tot 21:00.

De woensdagtrainingen beginnen vanaf 13:30 voor de U13,  14:30 voor de U12, 15:30 voor de U11, 16:30 voor de U10.
De U15, U16, U17 trainen vanaf 18.30 .

Maandag staat in het teken van Thematraining, woensdag wordt loop- en techniekontwikkeling georganiseerd en vrijdag trainen we wedstrijdgericht.  2 Spelers van de U13 gaan op de maandag (2 keer in het seizoen) stage lopen bij de U10 , zij ondersteunen dan de trainers van de U10 en kunnen wat ze eerder leerden in de middenbouw overbrengen aan de U10 spelers. Zij worden door de trainers van U10 beoordeeld.

 

BIOTECHNICUM EN BOCHOLT VV HEBBEN PLANNEN VOOR DE TOEKOMST:

Op dit moment maken een aantal spelers van onze U13 (tevens leerlingen van het Biotechnicum) gebruik van de keuzemogelijkheid in hun studiepakket met optie Voetbal, om extra voetbalbegeleiding bij Bocholt vv te krijgen. Op maandag na schooltijd eten zij op school en krijgen daarna studiebegeleiding. De school zorgt voor begeleiding van hun
leerlingen naar de training van Bocholt vv.

Op woensdagmiddag na schooltijd worden de U13 spelers  van school naar Bocholt vv begeleid, waar zij kunnen eten om daarna met hun team te kunnen trainen. Op donderdag is er een middagtraining van 2 lesuren bij Bocholt vv. De begeleiding naar Bocholt vv gebeurt door de school en de training gebeurt onder verantwoordelijkheid van Bocholt vv..

Na de vrijdaglessen op school gaan de leerlingen/spelers naar huis en komen van thuis uit naar de training van Bocholt vv.

Voor volgend schooljaar wordt bekeken om ook in het tweede leerjaar een optie voetbal in het lessenpakket aan te bieden. Hier komen spelers van U13 en U14 voor in aanmerking.

Binnenkort zal de directie van het Biotechnicum aan de belangstellende bij Bocholt vv een uiteenzetting geven over de plannen voor het komende schooljaar 2018-2019. Onze U12 spelers(= de schoolverlaters van de basisschool) hebben een unieke mogelijkheid om hun studie met voetbal op een positieve wijze te combineren.

 

TOPSOCCER PASEN 2018:

Van maandag 9 april tot en met donderdag 12 april vindt opnieuw onze jaarlijkse Topsoccer plaats voor onze U8 t.e.m. U13. We vangen de stagedagen aan om 9.30 en sluiten af om  17.00.
4 dagen leven als een prof, met indoor en outdoor activiteiten, warme middag maaltijden en een actieve uitdagende uitstap(center parcs). De reguliere trainingen komen deze week te vervallen. Gescoute spelers die volgend seizoen in onze opleiding worden opgenomen kunnen ook deelnemen. Voor de Bovenbouw zijn er extra avondactiviteiten. De kosten van de geplande activiteiten zullen ongeveer 65 euro bedragen en voor nieuwe gescoute spelers 85 euro. (Definitieve bedrag binnenkort gecommuniceerd)

GEPLANDE ACTIVITEITEN:

 • 9 februari: carnavalstraining
 • 9-12 april: topsoccer U8-U13
 • 14-15 april: steakdagen bocholt vv
 • 9 juni: kennismaking nieuwe teams

GEEN TRAINING OP CARNAVALS MAANDAG 12 FEBRUARI (in verband met Stoet te Bocholt).

ZOMERSTOP:

Van 1 juni tot 31 juli.

BewarenBewaren