Samenwerking Biotechnicum

Samenwerking Biotechnicum voor de leerlingen met optie VOETBAL in hun lespakket.

Maandag

De leerlingen die reeds voetballen bij Bocholt vv, gaan na schooltijd om 15:35u op school eten tot 15:55u. Hierna begint de studiebegeleiding op school.
Om 17:00 – 17:15 eindigt de studie en worden de leerlingen/spelers onder begeleiding van de school naar Bocholt VV gebracht, waar zij zich kunnen omkleden en gaan trainen bij hun eigen team.

Woensdag

De leerlingen/spelers komen na school om ongeveer 12:15u naar het jeugdcentrum De Toekomst, zij worden van school af begeleid door hocholt vv. Zij gaan eten en eventueel studeren in de vergaderruimte, voorzien van magnetron . Om 13:30u gaat men zich omkleden samen met de andere spelers van de U13, waarna er soccerpal, techniek -en loop training wordt gegeven tot 15:00u.

Donderdag

De leerlingen/spelers gaan om 13:45u met begeleiding van school naar Bocholt VV. Zij worden daar opgevangen door begeleiding van Bocholt VV. De leerlingen gaan zich omkleden en krijgen van 14:15u tot 15u30u voetbal thema training van Marijn Convents (leraar lichamelijke opvoeding, speler van Thes Sport en techniekontwikkelingstrainer). De spelers/leerlingen die met bussen van De Lijn naar school komen, (Bus met vertrek om 15:40u vanuit Bocholt), worden door Bocholt VV tijdig naar de bushalte gebracht.

Vrijdag

Na schooltijd om 15:35u gaan de leerlingen naar huis. Zij worden om 18:15u bij bocholt vv verwacht voor een groepstraining.

BEOORDELINGEN

De school wordt op de hoogte gehouden door coördinator van Bocholt VV. Het verslag van deze beoordeling wordt meegenomen naar het oudercontact.
Indien het opzet school/voetbal slaagt wil het Biothechnicum volgend schooljaar voetbal aan twee leerjaren aanbieden en een groter aantal leerlingen naar Bocholt VV te krijgen.