IPU 14 én IPU19 op ramkoers voor titel!!

Maar liefst 2 ploeg van BVV strijden komende zaterdag voor de titel in hun respectievelijke reeksen.

Zowel onze IPU 19 als onze IPU 14 nemen het op tegen Hoogstraten VV in een strijd om het kampioenschap.

Komende zaterdag nemen onze IPU 19 het thuis, om 14:30, op tegen 5e in de stand Leopoldsburg. Onze IPU14 vangen hun wedstrijd al aan om 12:45.
We roepen onze supporters en sympathisanten op om massaal aanwezig te zijn om onze jongens aan te moedigen.

Wanneer onze IPU 19 de drie punten thuis houden, mag Bocholt zich opmaken voor een titelfeestje in eigen huis. Aan gelijkspel hebben de jongens ook voldoende om de titel binnen te rijven. Onze IPU 14 hebben het meer in eigen hand. Enige optie is om te winnen tegen Hoogstraten en dan start de zoektocht naar nieuws over wat Turnhout en Wellen gemaakt hebben in hun wedstrijd. Bocholt kan hen enkel mits winst nog voorbij steken in het klassement om de felbegeerde eerste plaats te veroveren. De nummer 1 en 2 in de stand moeten dan wel hun wedstrijd verliezen.

Leuk detail: een aantal van onze IPU19 hebben afgelopen seizoen met succes ook al ervaring mogen opdoen bij onze A-kern. De succesvolle doorstroming van jeugdspelers naar onze A-kern loopt dus ook op wieltjes.

Wil je onze IPU 19 de titel zien binnenrijven? Kom dan zeker langs op de Damburg!
Kom ook zeker onze IPU 14 aanmoedigen. Ook zij kunnen uw steun zeker gebruiken.

Forza Bocholt!
Forza Black Wolves!!