Peterschap jeugdploegen

Je hebt het wellicht al gelezen op Facebook… Binnen onze A-kern lopen een aantal spelers rond die gevormd zijn binnen onze eigen jeugdwerking. Met trots mogen we stellen dat geen andere ploeg in onze reeks beter doet. Deze jongens weten ook als geen ander hoe het is, om als jeugdspeler op te kijken naar die grote mannen die op het a-plein staan. Het is namelijk van vele jeugdspelers stiekem een droom om daar ooit ook te mogen staan.

Om de banden tussen A-kern en jeugd aan te halen hebben de jongens van de a-kern zich nu ook geëngageerd om het peterschap van de jeugdploegen op zich te nemen.

Het peterschap vertaalt zich dit seizoen niet enkel tot louter een titel. De spelers van onze a-kern worden verzocht om hun ploeg te ondersteunen en te motiveren. Hoe we dit concreet gaan aanpakken wordt nog meegedeeld. Maar we hebben de voorbije seizoenen binnen sommige ploegen al leuke voorbeelden gezien.

Een aantal spelers die reeds eerder op eigen initiatief een ploegje vonden, hebben reeds die banden reeds aangehaald. Niek heeft zijn ploegje getrakteerd op lekkers voor zijn verjaardag, Andy was aanwezig bij de Jacky Peeters Cup om zijn toppers aan te moedigen en sprong even binnen bij Soccadisco. Stijn heeft een training van de u6’jes geleid en was tevens aanwezig bij Soccadisco. En ook Ben maakte zijn opwachting bij Soccadisco.

Hou de komende tijd zeker onze website én Facebookpagina in de gaten. We komen spoedig met meer nieuws en bijhorende initiatieven.
Binnenkort worden de foto’s van de peters ook opgehangen in de gang van de kleedkamers van de jeugdwerking.
Bij elke speler wordt de ploeg vermeld van wie hij peter is.

Peterschap spelers A-kern
PeterPloeg
Carlo PalmansIPU 17
Henry Odutayo en Kevin DiemeGEW U 17
Ruben ScheelenIPU 16
Enrico PellegritiIPU 15
Lance VoorjansIPU 14
Dimitri VanhaenIPU 13
Ben Didden en Edwin WangIPU 12
Allessandro Bongiorno en Leonardo CascioIPU 11
Andy PeetersIPU 10
Niek van den PuttePU 9
Elias Ramaekers en Bob PutzeysPU 8
Jarno Goosens en Seppe JanssenU 7
Stijn WertelaersU 6