BVV tweedehands kledij -en voetbalspullen

Zit de kast met voetbalkleding bij jullie ook overvol met spullen die te klein zijn geworden voor jullie zoon of dochter? Lijkt de voetbalkast ondertussen op een winkel waar een heel gezin voetbalkledij kan komen shoppen?  Het is ons zeker niet vreemd!

Elke ouder krijgt immers te maken met kleding waar zijn kind is uitgegroeid. Een voetbalseizoen loopt van augustus tot mei, en kindervoetjes groeien snel. Shirtjes, sokken, thermische kledij, … kinderen groeien er te snel uit. Je kan het naar spullenhulp brengen, of weggeven, maar dat is dan ook zonde van al het geld wat er aan besteed werd.

Misschien kan Bocholt vv jou dan helpen!

Via een aparte en private Facebook pagina kan je vanaf vandaag jouw 2e hands voetbalspullen verkopen. Let wel: Dit kanaal wordt enkel ter beschikking gesteld voor BVV gerelateerde items. Je kan hier dus bvb geen speelgoed, sandalen, communiekledij, boeken e.d. verkopen.

Wat kan je hier wel kwijt?

 • Voetbalschoenen
 • Loopschoenen
 • Indoor schoenen
 • Scheenlappen
 • Jako truitjes
 • Trainingen
 • Voetbaltassen
 • Voetbalnetjes
 • Thermische broeken
 • Thermische onderlijfjes
 • Jako sokken of zwarte voetbalsokken
 • Handschoenen winter met anti-slip
 • Sjaals BVV
 • Keepershandschoenen (2 foto’s van handrug en handpalm)
 • BVV mutsen
 • Fluo hesjes

Bocholt VV zal geen opslag doen van al deze items. Prijs en verdeling van de items wordt door de verkoper bepaald en geregeld.

Alle berichten die geplaatst worden in deze groep zullen eerst gecontroleerd worden. Spullen die niets te maken hebben met voetbal en/of BVV zullen niet worden gepubliceerd. Nadat u een item heeft geplaatst, verschijnt het pas na goedkeuring op de pagina.

Bij elk item MOET een prijs én een foto vermeld staan.
Bij voorkeur wordt over prijs onderhandeld in reacties onderaan het bericht en niet via privé berichten. Privé gegevens worden best wel vermeld in een privé bericht, zodat ieders privacy niet in het gedrang komt.
Zorg er voor dat de foto’s duidelijk genoeg zijn. Wees eerlijk over de staat waar in het item zich bevindt.

Berichten van handelaren worden eerst gereviseerd door de paginabeheerder. Deze pagina blijft immers een platform voor tweehands koopjes. Deze pagina zal niet misbruikt worden voor reclamedoeleinden. Een handelaar die hier bvb wel koopjes wil aanbieden, om zo zijn stock kwijt te raken, wordt wel toegestaan. Maar BVV behoudt het recht om deze posts te weigeren of te verwijderen indien er misbruik wordt gemaakt.

BVV Jeugd is NIET verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor misbruik van vertrouwen en/of verkoop van goederen.

Zowel kopers als verkopers zijn verantwoordelijk voor de spullen die worden verkocht/aangekocht en afspraken die worden gemaakt.

Enkele tips:

Koper
Een aankoop via een koop- en verkoopgroep op Facebook vindt plaats tussen jou en de verkoper. BVV Jeugd is niet in het bezit van de artikelen die een verkoper aanbiedt. Als je vragen hebt over de spullen die je koopt in deze koop- en verkoopgroep, kun je het beste contact opnemen met de verkoper. Bij klachten over een verkoper kan je melding maken en zal de klacht bekeken worden, gevolgd door een eventuele waarschuwing over verwijdering uit de groep. BVV zal zich niet mengen in discussies over prijs en/of levering.

Verkopers
Beschrijf de artikelen die je verkoopt duidelijk en zorg ervoor dat je onze huisregels volgt. Ook zijn mensen die verkopen voor puur zakelijke doeleinden hier niet toegelaten.
Met uitzondering van handelaren die overtollige stock aan voordelige prijzen willen verkopen.

Wil je starten met verkopen?

Klik dan op onderstaande button.
Je vindt de pagina hier