BVV Jeugd op Instagram

Wist je dat BVV jeugd sinds kort beschikt over een eigen Instagram account?
Je vindt ons terug op instagram onder naam ‘bvvjeugd’.  Maar ook op onze homepage zie je dat de instagram feed wordt ingeladen.
Niet enkel onze fotograaf maakt foto’s. (we kunnen niet op élk tornooi en bij elke wedstrijd aanwezig zijn).

Vele foto’s die we via onze Instagram account delen, zijn foto’s die gemaakt werden door ouders/fans langs de zijlijn -> waarvoor dank! Want zonder hun foto’s zou onze Instagram tijdlijn maar eentonig worden.
Alle foto’s krijgen een de hashtag #bvvjeugd mee.

Nemen jullie soms ook foto’s van een training, wedstrijd, of iets wat gerelateerd is aan Bocholt VV Jeugd? Vergeet dan vooral niet om #bvvjeugd mee te nemen in je beschrijving.
Wie weet verschijnt jouw foto dan ook in onze Instagram wall. 🙂

Let wel: enkel foto’s die op een publieke instagram account staan kunnen een ‘regram’ krijgen. Private accounts worden niet getoond en kunnen dus ook niet gedeeld worden.

Ben je voetballer bij Bocholt, neem je vaak foto’s? Of ben je ouder of sympathisant. Aarzel vooral niet om je foto’s door te sturen zodat wij jou ook in de kijker kunnen zetten of je foto kunnen delen. Heb je leuk nieuws of een weetje (voorbeeld: je ploeg wint een tornooi of wedstrijd, je nam deel aan leuke activiteit, je hebt een foto van jezelf in Jako shirt op vakantie… )?
Laat het ons zeker weten!

Stuur je foto’s door naar lies@bvvjeugd.be of via een privé bericht op Facebook https://www.facebook.com/bocholtvvjeugd/ , post ze op Instagram met #bvvjeugd, en vergeet vooral niet te melden welk verhaal er bij hoort!