Praktische info u11 Tornooi Kurt Vangompel en u10 Tornooi Jacky Peeters

De Koninklijke BOCHOLT VV richt voor de negende keer de ‘WISSELTROFEE KURT VANGOMPEL’ in voor ploegen waar Kurt zelf gespeeld heeft, aangevuld met andere ploegen uit eerste , tweede of derde nationale. Dit tornooi gaat door op 5 augustus 2017 te Bocholt. Wij danken graag alle clubs die gunstig op onze uitnodiging hebben gereageerd. Weet dat dit door alle bestuursleden van K. Bocholt VV en door de familie van Kurt ten zeerste op prijs wordt gesteld.

Zoals het hoort, rekenen wij op de bereidwilligheid en de sportieve medewerking van alle afgevaardigden van de deelnemende ploegen om een vlot verloop van het tornooi mogelijk te maken.

Wij danken tevens alle scheidsrechters voor hun onderschatte, maar onmisbare en gewaardeerde medewerking.

Wij wensen U allen dan ook een aangename voetbaldag bij onze club op 5 augustus 2017 en hopen dat de uitspraak van onze bondsleiders zijn volle betekenis en inhoud zal krijgen:

VOETBAL EEN FEEST ‘

Wij verwachten iedere club om 09.45 u voor een korte ploegenvoorstelling.
( gelieve een vlag mee te brengen aub )

Praktische richtlijnen

 1. De deelnemende ploegen verplaatsen zich op eigen kosten.
 2. De ploegen dienen 30 minuten voor de aanvang van de ploegenvoorstelling aanwezig te zijn. Deze begint om 10.00 u. We zouden het op prijs stellen als jullie een clubvlag zouden meebrengen.
 3. De ploegverantwoordelijke dient zich bij aankomst te melden op het secretariaat.
 4. Er wordt voor de ouders en supporters €4 ingangsgeld gevraagd.
 5. Elke ploeg beschikt over een kleedkamer voor de ganse duur van het tornooi.
 6. Mogen wij de afgevaardigden vragen om er bij hun spelertjes op aan te dringen GEEN WAARDEVOLLE VOORWERPEN (geld, gsm,….) te laten liggen in de kleedkamers!!! Deze voorwerpen kunnen worden bijgehouden door de afgevaardigden. Dit gezegd zijnde, dienen wij er dan ook op te wijzen dat het bestuur van K.B.V.V. alle aansprakelijkheid zal afwijzen bij eventuele diefstallen.
 7. Er wordt op 6 terreinen gespeeld. Deze worden duidelijk aangegeven d.m.v. affiches.
 8. Flessen water en bekertjes ontvangt de ploegafgevaardigde na ondertekenen van het scheidsrechtersblad. Tevens is er ‘s middags een lunch voorzien voor de spelers en begeleiders van alle ploegen (zie programma). De lunch wordt geserveerd in de kantine.
 9. Voor de ouders en supporters zal er de mogelijkheid bestaan om eten te kopen. ( frietjes, hot-dog, belegde broodjes, verse soep )
 10. Alle spelers ontvangen een aandenken, welk overhandigd wordt na de finalewedstrijd.
 11. Enkele nuttige adressen:

Terreinen:

DAMBURG stadion,
Eikenlaan z/n
3950 Bocholt
Telefoon club: 089/46.31.90

Tornooiverantwoordelijke:

Patrick Vandersanden
Oude kerkstraat 36
3950 Bocholt
Telefoon: 0477/24.63.58
e-mailadres: p.vandersanden1@telenet.be

Wedstrijdschema U11 Tornooi Kurt Vangompel Wedstrijdschema U10 Tornooi Jacky Peeters